(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Саме жінкам, чи всім ? Бо я так думала, що воно треба щоб дівоче прізвище підтвердити типу
-
Новая иммиграционная программа получения PR? Кажется, да! В понедельник 27 марта будем ждать анонса от министра иммиграции - Livestream Ожидается, что министр огласит детали новой программы получения ПМЖ в Канаде. Основной вопрос - кто сможет воспользоваться этой программой? Мое мнение - программа будет похожа на TR to PR и будет направлена на тех, у кого в Канаде временный рабочий статус. Возможно приоритет будет отдаваться специалистам в каких-то особо востребованных профессиях. Маловероятно, что она будет направлена только на украинских граждан. Несмотря на то, что украинцев приехало больше 100 тысяч человек, число жителей Канады со временными статусами на сегодняшний день перевалило за 800 тысяч и скорее всего новая программа не будет предназначена только для украинцев.
-
Хоча на canada.ca таке пише саме для ЕЕ Mandatory documents (if applicable) The following documents are mandatory if applicable (i.e., based on the personal circumstances of the applicant and their dependents). When applicable, applications that do not contain the following documents will be rejected as incomplete and fees will be refunded. Copy of birth certificate or other equivalent document Purpose To prove the dependent children’s relationship to the parents Document requirements This document is required only if the applicant identifies dependent children. The document must be one of the following: birth certificate; equivalent document from the birth country; or letter of explanation (where no birth certificate is available in the country). Individuals who must submit this documentation All the dependent children, including non-accompanying Може залежно від стріму, різні вимоги
-
Я читала, Что это не обязательно, если это не фемили спонсоршип. Ребенку - да, подтвердить девичью фамилию - да. Если нету - можно написать объяснение почему и приложить те документы, что есть
-
ну вроде как від работодавця повинна бути форма T2200 (її не відправляєте в CRA, а просто зберігаєте якщо cra захоце перевірити). В T2200 повинен бути вказан % скільки часу ви працюєте із дому і чи покриваєть вам якісь кошти на це. На основі неї ви заповнюєте T777 де вказуєте розмір житла та розмір що ви юзаєте під робоче місце + якісь utilities. Ну і в процентному відношені теоретично можете подати свої расходи. Типу житло 1000 sq f, юзаєте 100 sq f. Тобто 10% від усіх расодів можете подати. Я планую так робити, але чи прокатить - хз
-
Ти певен що там не перевіряють сліпі зони?
-
все дуже залежить від ситуації, і конкретної машини. у когось сліпа зона більша, у когось менша, у когось більші дзеркала чи менші, і плюс датчики. в Європі може на екзамені і не перевіряють (я не в курсі), але будучи за кермом я впевнена що дивляться на сліпі зони водії
-
Ви впевнені, що це стосується тих хто на WP? Для PR - це дійсно працює, їм виплачують ccb від дати приїзду, навіть, якщо податися не одразу. Але для WP починають платити лише з 19 місяця перебування temporary resident who has lived in Canada for the previous 18 months, and who has a valid permit in the 19th month other than one that states "does not confer status" or "does not confer temporary resident status"