(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не нараховуються. Нараховуються з 18 місяців. Потім пока запоцесять ще пройде час і виплатять нараховане, але тільки після 18. Це з особистого досвіду
-
Коли їдеш в 4 полісній дорозі, в яку постійно мержаться ще інші полоси, на додачу, випереджати можна в будь якій полосі і ще й в темну пору доби. .. В мене досвід вождіння, великий і по Європі я часто катався і в Австрію через Німеччину. Але тут, принайні я говорю про Торонто, особливо 401, в мене реально виникали кейси, коли я неочікував, що справа чи зліва в сліпій зоні вже є авто. Доречі на інших частинах, не Торонто, то там все передбачувано і зрозуміло.
-
Блін. А яким чином батьків легалізувати?
-
Помню на первом уроке по вождению в Украине инструктор посадил меня за руль, а потом сам пошел вокруг машины, говорит “тут меня в зеркала видишь?” - “да” “а если сюда стану?” - “нет” Там вот именно, что машина поместиться может иногда, а уж велик или мотоцикл вообще элементарно. Так что что там, что здесь надо всегда проверять Еще и зеркала тут по сравнению с Европейскими(Украинскими) с еще меньшим углом обзора
-
Мій шолдер-чек нагадує мені як виглядає центральна стійка. Не більше. Авто в сліпій зоні щоб побачити - треба реально влипнути у вікно
-
Грати в лотерею поки не виграеш. Шанс біля 1:3. Поки чекаєш на виграш cuaet + supervisa
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/results-by-topic.asp?st=14.1
-
Що за лотерея. Дай більше деталей будь ласка. А я але далі нагуглю. Або нажптаю
-
2-3, це ж доля секунди