(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Трошки флуду, одному мені здається трохи дикою така асиметрія протектору гуми? Типу виробник так і каже що вона асиметрична, і це типу фішка. Але у мене таке враження наче у мене 4 правих гуми... хоча на самій гумі не вказано напрямок чи сторона, лише вказано який бік гуми має бути ззовні. Мені інстинктивно здається що R повинна мати менший супротив ніж L...
-
Так і є
-
У мене наприклад шолдер чек через ліве плече взагалі ніякого сенсу не несе бо я бачу тільки стійку середню вже було раз коли зробив чек і машину не побачив добре шо є датчик сліпих зон
-
Щоб податись по сес він переїхав з Квебеку в Онтаріо
-
Wordpress контрактор 100-120 га годину бере
-
Запишіться до HR блок особисто
-
Може бути. Ми з трьома працювали, від сотки було
-
Я шукала бухгалтера, але в них вже розписано до квітня
-
Нуууу мені там допомогли. Вже й гроші повернули
-
Та телефонував декілька разів І різні люди мені казали різну інфу: треба вносити доходи з України, не треба. Одна казала взагалі, тіпа «буде як програма скаже». «програма», Карл. Тобто склалося враження, що так ти за 35$ сам вносиш дані в формочки. А так за 120 за тебе внесе інша людина з твоїх слів) Можливо я помиляюся, але після різнії інфи від різних їхніх співробітників довіра якось похитнулася. До речі в wealthsimple не знайшов як подати податки сплачені в Україні, тільки доходи. В HR block самій платній версії така можливість є. І начебто як воно збільшує tax return, але я не впевнений. Шукаю професіонала.
-
The Canada Pension Plan (CPP) retirement pension is a monthly, taxable benefit that replaces part of your income when you retire. If you qualify, you’ll receive the CPP retirement pension for the rest of your life. To qualify you must: • be at least 60 years old • have made at least one valid contribution to the CPP Valid contributions can be either from work you did in Canada, or as the result of receiving credits from a former spouse or former common-law partner at the end of the relationship.
-
Я написав як в мене було