(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Що таке висока кухня?
-
1) Ты сам налоговой сообщишь о том откуда у тебя деньги пришли когда ты их на счёт себе выведешь. 2) Я не помню платиться ли там с каждого обмена или нет. Лучше у криптоэнтузиастов местных узнать. Если удобнее покупать из стейблов, то почему бы и нет. Valid point.
-
ну так я ще не дочекався бітка по 12к, щоб купити його. Стейбли - це підготовчий крок, бо їх легше обміняти на біток чи ефір. 1. Яким чином податкова отримує інформацію, що у мене є крипта? 2. Я правильно розумію, що податок я сплачую тільки тоді, коли вивів кошти з крипти на банківський рахунок? Якщо так, то це і є відповідь на питання "для чого тримати в стейблах" - ти з них не платиш податок. Вигідніше один раз заплатити податок в фіналі, ніж 10, тому що інакше оті всі кошти, які ти віддаси в виді податків 10 разів більше не будуть приймати участь в торгах і ти в результаті менше отримаєш прибутку
-
а GraalVM не підійшло б? (www.graalvm.org/latest/reference-manual/native-image/)
-
а GraalVM не підійшло б? (www.graalvm.org/latest/reference-manual/native-image/)
-
github.com/fvarrui/JavaPackager
-
Так от висока кухня це питання подачі. І подати так можуть що завгодно, включно з піцою.
-
Термометр на бек‘ярді 14 показу
-
Mainframe, vb, cobol 🤡 Canada life
-
Зато работает!
-
Ага, відправка запиту поштою, а не онлайн, сайт ледве грузиться…
-
Будь яка розвинена країна life
-
Що піцці заважає бути авторською?
-
Мені ок, без вітру тепло
-
-
Страх поваров не угадать с пиццей. А так давно уже есть рейтинги с самыми лучшими пиццериями мира, у кого-то меню полностью из авторских рецептов состоит (начиная из вида муки заканчивая начинкой) у кого-то на половину т.к в меню еще присутствуют стандартная маргарита и дьявола