(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
netflix premium - $20 hbo max - $16 spotify - $16 family disney+ - $11 ad free prime - $9 ————- Total: $72
-
www.instagram.com/reel/Cpeb9-RvfhX/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Ну мы же про отпуск.
-
Ні, ну я розумію, якщо в тебе мільйон TC - то треба літати виключно в Нову Зеландію чи може в Антарктиду
-
Нет. За чертой бедности. И 3к на билеты это смешно. Куда можно за такие деньги полететь? В Турцию какую разве что.
-
По перше відпусток може бути декілька за рік, тобто помножу квитки, по друге глянь скільки коштує готель на родину в гарних локація потипу гавайєв або Домініка. Тиждень готеля легко потягне 5-10к
-
Disney+ per device, Amazon prime 10
-
Всім привіт! Є хто влаштувався сис адміном? Поділіться досвідом. Цікаво було б послухати:)
-
ааа, не дочитав
-
Ти плутаєш домінікану і Домініку. Коста ріку ще можеш глянути
-
72 USD за ніч? 😊 Я не сперечаюсь, що можна стільки витратити - я сперечаюсь щодо assessment шо 30к на 3 тижні - це "не преміум"
-
Банк і послуга має бути застраховані cidc. Страчують максимум до 100тис. По-моєму в одному банку всі рахунки сумуються, тобто до 100 тис на одне ім'я в одному банку. Якщо більше - тре різні банки учасники cidc. Памятаю, що як український Дельта гепнувся при одному курсі, поки дойшло до виплат, то видавали гривнями по курсу на дату падіння Дельти, а на дворі вже зовсім інший курс був...
-
А де діти? Дивись якийсь шератон чи іншу міжнародну мережу готелей
-
Ні, ну я можу і приватний літак нагуглити, я ж кажу, в мене немає питань, як можна витратити 30 (чи 130) к на відпустку