(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Numbeo капєц biased штука і базується на відповідях людей. Я там сам заповнював відповіді про Крайм рейт і ше і здивувався, шо по тих їхніх питаннях і моїх відповідях крайм рейт в Монреалі не сильно відрізняється від мого рідного міста. В реалії все трохи інакше)))
-
-
А как?
-
Короче им давно все окупилось. В том числе новым рабочим местом, которое от США, канадцы его не создавали. Благодарна я только некоторым жителям Квебека, адресно. Есть за что. Ну и своим работодателям, там тоже win-win, но их win от моего переезда намного меньше.
-
Я бы взял
-
Не все. Вам супутньо надало доступ до мидичної системи, визнання водійських посвідчень, доступ до системи адаптації ньюкамерів (включно з курсами англійскої), доступ до системи освіти, купу знижок ти безкоштовних сервісів на місцевих рівнях і трохи безкоштовних квитків на літак.
-
отдай мне те не взятые 3 тысячи 🙃
-
Не плутай відміну тимчасову під час ковіду. Зараз вже повертають той час очікування
-
Медична система через 60-90 днів, водійське йди перекладай, безкоштовні басейни не доступні взагалі, адаптація недоступна взагалі
-
Вроде всё это доступно всем на WP.
-
по моему пора в офтоп переходить