(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ще ж посуд, сковорідка, чайник, каструля) посуд ми теж в ікеа брали, набили корзину і замовили доставку, купу коробок привезли за 50 Дол, лише одну вазу розбили)
-
Та в нас нема такого магазина))))
-
уже не помню, если честно
-
Я себе шмотки из Украины заказываю. Поддерживаю производителя Шах и мат, оверпрайсные канадцы 😁
-
t.me/aerobomber
-
А яку оціночну вартість ставили?
-
отправляли вещи еще в апреле 2022, два коробка по 20+ кг укрпоштой, вышло суммарно 14к грн
-
Є канал з такими відосами: Аеробомбер. Спочатку я думав що це погано - насолоджуватись такими відосами бо там вбивають людей. Але потім пригадав що русня - не люди і заспокоївся.
-
Ми просто взяли в волмарті а потім потрапили в долораму, той же китайський шерпотреб але за менші гроші
-
Я сьогодні заплатив 110 доларів за розмитнення, блендеру, з яких 65 брокерські послуги. Тепер думаю чи варто пересилати речі з України, там доставка виходить біля 8 тис грн за 25 кг ящик
-
Перепрошую, можна вітати що вдалося в Саскачевані знайти роботу на 200к$?😂 1 светр з чистками по 500-1000 на рік...
-
Спасибо огромное за ответ. Чет про ведра и швабры забыли))
-
Попередній раз коли Швейцарія прийняла хоч якихось біженців буда Ww2
-
Я назад лечу через Францію, от там би закупитися, але потім переїзд, блін, тому не буду :(
-
Хз, в рутс майже не бачила. Знайомий десь онлайн замовляє, шукав щось кольорове, жалівся що чоловічі светри всі темні
-
Посуд той нам подобається,як і прибори, каструля нормальна попалась (вона у нас правда поки одна 😁)
-
@username_is_tooo_short как там твой vr? Пылью уже покрывается?))
-
Ще бувають знижки на таке в Canadian tire
-
Потім кращу сковорідку купила, і dutch oven
-
Я для старту брала Tfal, набір на 3 каструлі + 3 сковорідки
23 Jan 2023, 01:02
212772/639714
less than a minute ago