(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Копенгагену нема
-
source: my ass
-
Навіть Києва немає. Biased
-
А где Винница?
-
Наче інші теж почали оновлювати, не знаю чи закінчили. В Парижі транспорт доволі сумнівний, імхо, Лондон та Варшава краще
-
Мені здавалось що трамваї оновлені тільки на борщагівці(4 роки тому так було)
-
Точно краще ніж в Оттаві 😂 в Торонто їздила машиною. Але насправді метро хороше та чисте, трамваї більшість оновлені з кондиціонерами, міська електричка та маршрутки дно звісно, але вони принаймні є.
-
А там краще транспорт ніж в Торонто? 🤔
-
Що Нью-йорк в топ 13 забув… Чисто на розмірі хіба
-
Атмосфера лучшего транспорта в мире
-
Праги немає, хоча імхо там дуже топовий паблік транспорт. Більше ніде в Європі не бачив такої пунктуальності, як там.
-
*брудно і по всім пробкам ті автобуси стояли. Одна радість - маршрутів багато
-
Безкоштовний для туристів!
-
Ну я в Цюріху не був, але в Женеві транспорт топовий був. Дивно, що Женеви тут немає
-
Так там же взагалі місто на машин розраховане
-
А Дубай напевно трошки вище ніж Торонто тільки за рахунок зупинок з кондиціонером і відсутністю стаббінгів.
-
Херня а не рейтинг
-
Це правда. Пішки ходити там неможливо, бо тупо багато де немає тротуарів або переходів через магістралі. Плюс майже завжди настільки спекотно, що далеко пішки не дойдеш. Але паблік транспорт вони таки збудували. І мені здається, що вони його використовують більше як атракціон для туристів) склалося враження, що як транспорт його використовують тільки заробітчани
-
гарно описує економіку канади, хоча вони пропустили що тут купа наукоємних виробництв, що компенсує високу зарплату
-
В мене негативний досвід був після відео з рекомендаціями по читанню, після них бал на тестових впав до 8 :( то повернулася до своєї стратегії
23 Jan 2023, 01:02
213018/634623
11 minutes ago