(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Безкоштовний для туристів!
-
Ну я в Цюріху не був, але в Женеві транспорт топовий був. Дивно, що Женеви тут немає
-
Так там же взагалі місто на машин розраховане
-
Херня а не рейтинг
-
Це правда. Пішки ходити там неможливо, бо тупо багато де немає тротуарів або переходів через магістралі. Плюс майже завжди настільки спекотно, що далеко пішки не дойдеш. Але паблік транспорт вони таки збудували. І мені здається, що вони його використовують більше як атракціон для туристів) склалося враження, що як транспорт його використовують тільки заробітчани
-
гарно описує економіку канади, хоча вони пропустили що тут купа наукоємних виробництв, що компенсує високу зарплату
-
В мене негативний досвід був після відео з рекомендаціями по читанню, після них бал на тестових впав до 8 :( то повернулася до своєї стратегії
-
Так, і думаю що бажано такий який знає зсередини. Хоча кому як , бо мені було важливо дізнатися, що акцент неважливий, що можна ідеї і аргументи тупі давати, головне щоб гарно граматично і стилістично, ну в щоб вчитель міг сказати на який бал я можу розраховувати
-
Я купую тільки те, що нормально виживає в сушилці 😂
-
Ну в мене нема таких, я ж дивлюсь перед тим як купувати. Та сама стратегія з посудом. Не для посудомийки? В топку
-
Хз, мб в нас такі сушилки, але навіть на лоу/делікейт воно сідає( Зате зараз я можу одягти армію гномів)