(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там розділ «Indicators showing that the worker is an employee»
-
А кількість годин в референс леттерах писали вам ? Мені не пишуть. Для емплойд це критично
-
Я в Тернополе честно говоря был один раз (на финале кубка Украины по футболу) и мы тогда перед матчем ездили на замки смотреть и на обратном пути из определённой точки что бы добраться до города уже ехали на таком автобусе
-
Так
-
по ссылке немного не о том
-
Отримали ПР?
-
А Хіба не можна кредиткою?
-
Кажуть, шо вони самі визначають НОК по обовязках
-
С телефона никак нельзя оплатить
-
І обовязки тре
-
А работал я в Канаде или Украине?
-
В Торонто это пластиковая карта престо, которая продаётся только у метро. если ты её забыл дома, или потерял и естественно у тебя нет копеек, ты не уедешь на автобусе)
-
Якщо просто ФІО і з годинами/ставками , то певно, прокатить
-
В Саскатуне как минимум. В Ванкувере вроде была пластиковая карта, в Торонто я не помню уже
-
Вони пишуть в референсах : PE Name Surname або IE Типу дивно буде без галочки 🤷🏻♀️
-
То не заперечує факт, що ви працювали 40 годин на тиждень на них
-
В Вінниці теж залишились одиниці старих тролейбусів, а так в основному ребілд старих або нові, виглядають достойно, мимо мого будинку (а я жив на краю міста) пустили тралік який частково їхав на батареї бо контактної лінії там нема, зручно, дешево, завжди вчасно (хоч війна, хоч сніг), тому канадські автобуси на перший погляд видались трохи стрьомні, хоча наприклад отой дивний жовтий шнурок виявився дуже зручною штукою)
-
Твої доки в Україні будуть розглядати чи в Канаді все ж таки?)
-
это где?
-
Хз, по укр законодательству ФОП = селф емплоед
23 Jan 2023, 01:02
213088/639909
10 minutes ago