(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Україні, але Канаді байдуже на юридичні нюанси кожної країни світу. Вони будуть підганяти усі документи під свій стандарт.
-
Нет, пару месяцев назад только сделали чтобы в Go Train можно было вот это вот назад в будущее)
-
«Нічо не підпишу, бо я не можу таке підписати» 😁
-
Угу... )
-
В Киеве такая же штука была с некоторыми трамваями, форсили оформлять дебильные карты, без которой не заплатить, благо можно было просто забить и поехать бесплатно
-
Оце вони пишуть без проблем ) а все інше - то треш вибити
-
Пробували взяти підпис у прямого менеджера в обхід лігал департаментів? Цього має бути достатньо
-
Пізно написали ви це
-
Галочка сама по себе ведь не влияет ни на что. В LOE описать, документами подтвердить и всё должно быть хорошо.
-
Було пояснення, я кидав місяць тому - купуйте хати на здоровʼя
-
Тому і не можуть купляти.
-
Ні. Мало хто тут ще в статусі cuaet, але вже подавав три роки декларації
-
Як українці по куает можуть мати 3 декларації?
-
Почитайте решту вимог. Там ще був пункт, що треба подати три податкові декларації, чи якось так
-
Українці можуть купувати житло, незважаючи на бан
-
Хтось щось чув за це?
-
Тобто? Де можна почитати продовження? Бо поки той кусок, шо ви кинули, тільки підтверджує мої слова і слова мортгедж брокера: так, українці підходять під одну з умов.
-
Там далі у вас зрізано, а міністр каже що акт взагалі до українців не відноситься, тому інші вимоги акту також не важливі
-
t.me/uaitincanada/98143/222685
-
Киньте ще раз пліс, бо я дивився відео мортгедж брокера, де вона пояснювала, що ні, не можем. Cuaet підходить під виняток, але інші вимоги не вийде виконати(3 податкові декларації)
23 Jan 2023, 01:02
213120/634599
25 minutes ago