(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а що за 25%? це ті що податок в Онтаріо, чи інше шось?
-
а, бачу що ви це і обговорююте коменти не читай@неперевірені речі пиши
-
може щось нове я знаю що в Онтаріо та БС є. в Квебеці точно нема, тут є ленд трансфер такс але він не 20% аж ніяк
-
Так я про це й кажу що овертайміти непотрібно
-
так він же не скрізь. Але поза Онтаріо та БС життя нема, розумію)
-
Ніхто не каже що це рішення обов‘язково має йти в роботу, але інколи воно йде і значно допомагає. З особистої практики знаю кейс коли розробники пропонували будувати сервіс 6 тижнів, я запропонував рішення на існуючих апі датастора і релізнули за 2 тижні. Чим рішення розробників краще щоб вкласти додаткові 4 тижні вони не змогли аргументувати
-
А я їм показую чому це може бути вигідно. Але звісно кожен сам вирішує, а потім ниють що зарплатню не платят, не підвищують і далі по тексту
-
підкажіть будь ласка в рамках онбордингу треба "To ensure accuracy of your banking information, please provide a VOID cheque" хтось може пояснити як його отримати цей VOID cheque? банк RBC, це десь в мобільному додатку є?
-
Бо це купа додаткових ризиків
-
Это контрактор для них. Я пмж получил пять лет назад. Нужен только лист от менеджера с обязанностями, количеством рабочих часов, и ЗП. Плюс выписки с банка, которые показывают от кого деньги на ФОП пришли. IRCC все равно как ты там налоги платишь в своей стране
-
в Квебеці точно нема