(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
50к на рік після податків, вогонь, чисто заплатити за іпотеку і купити масло, щоб голуба або чайку заражити.
-
можно с работы домой ещё принести всякого, люди же разные на приём приходят
-
Я разводилась в 2012 году и у меня тоже забирали свидетельство о браке. Я зашла в Дию и заказала "Витяг зі свідоцтва про одруження", только его можно забрать в Украине, нужно попросить кого-то(( Еще, миграционный консультант сказала, что если что то леттера с обьяснениями тоже достаточно
-
@AnyaKiwi а вам робили рефанд фі аплікейшна на pr?
-
Я подготовила примитивную доверенность с подписью указала свои данные и данные подруги, сделала скан и к скану добавила скан паспорта. Надеюсь прокатит. Эти доки укрпочта отдает, я думаю там и простой без нотариуса доверенности хватит... эти доки для ПР еще тот марафон
-
Стим дек и герои3
-
Думаю можна брати за 999. Тільки я б вже в наступному місяці взяв(для кредитки треба)
-
Ми ось заповнили анкету на пр і вийшла оплата, то стало цікаво чи рефандять чи ні
-
Поплачусь трохи Підвищили з senior backend developer до development manager, application development (фактично - тім лід), зп підняли аж на 5к 😞 130 -> 135 Пообіцяли ще трохи підняти коли буде рік як працюю, в червні, подивимось, трохи розчарований 😭 Так, 130к це була верхня межа, коли брали, так, взяли ще з поза Канади, так, все дууууже подобається в компанії, але розраховував трохи більше аніж на 3.8% 😞