(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в чому питання? Я був фулстеком, перейшов до девопса. У мене зараз роки 3 фулстека і 5 девопса
-
@sdwvit тут тебе показують)
-
Можна
-
О, а можливо з етапу загрузки документів на анкету повертатися чи ні? Ми анкету заповнили ось тільки, але страшно на continue натискати, бо може там якісь помилки і треба буде ще відредагувати )
-
У нас был в Лондоне фулл стэк, но там одно название. Он пилил хорошо бэк на джаве, мог что-то поправить несложное на фронте или нод сервере, а когда вместо статичных 20 тыс экземпляров на aws настроил динамическое развертывание на 5 год продукта - был героем сэкономившим 700тыс в год. Такое себе у меня впечатление про них.
-
Ну тому я і став тільки девопсом) Але реально, для розробника не треба знати весь стек клауду зі всіма продуктами чи бест практіс розгортання інфри і продукту з блугріном. СІ, докер, трохи кубера, на рівні розуміння що це - і в принципі все
-
У нас зараз з переходом на EKS велику кількість всяких штук, які раніше робились через ticket to devops, тепер делегували нам (девелоперам) - від власне deployment everywhere including prod, до повного контролю над networking мікросервісів через code updates Може й я через пару років зможу собі "devops experience" зарахувати 😂