(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну тому я і став тільки девопсом) Але реально, для розробника не треба знати весь стек клауду зі всіма продуктами чи бест практіс розгортання інфри і продукту з блугріном. СІ, докер, трохи кубера, на рівні розуміння що це - і в принципі все
-
У нас зараз з переходом на EKS велику кількість всяких штук, які раніше робились через ticket to devops, тепер делегували нам (девелоперам) - від власне deployment everywhere including prod, до повного контролю над networking мікросервісів через code updates Може й я через пару років зможу собі "devops experience" зарахувати 😂
-
Регулярно таке в куа вакансіях бачу, мабуть то мається на увазі що можеш CI/CD своїх автотестів. Мені жалілися бьюті майстри що типу ти маєш все вміти, наприклад якщо в Україні ти фарбував тільки брови, то тут потрібно і епіляцію вміти, і вії нарощувати і ще 5 позицій. Мабуть так і з айті, сам накодив, сам протестував, сам задевопсив
-
Тот у кого дежурство в пд :(
-
Все ще не розумію, нащо куа сі сд. Робити мільйон пайпів - це відстій, флоу піде по п**ді
-
Если дев не может сам решить или проблема в инфре - єскалейт енд енгейдж респонсибл тим
-
У вас 4 дні робочий тиждень ?
-
Не вижу связи
-
Точно можу сказати - не я :-) Але в нас прод не падає, ні вночі, ні вдень 😃 звісно, є хотфікси періодично, але нічного настільки глобального, щоб серед ночі когось підіймати Це мабуть заслуга наших qa в першу чергу, плюс у нас раніше взагалі було local -> dev -> staging -> uat -> demo -> prod, зараз local -> test -> uat -> prod/demo, але поки що все ок small tickets are the key 😃
-
Тому і треба з девопсів кудись в більш вузьку спеціалізацію уходити) Секуріті, девсекопс, платформ, моніторинг, білд інженери і тд