(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
часу на будування всього не буде ніколи, але якщо робити все правильно одразу то не потрібно буде все перебудовивати щоб закрити те що не закрили. ну і плюс купа речей одразу робили як потрібно
-
І у вас був час на будування всієї архітектури? Чи пм і команда пінали і казали що типу го бистріше, треба на вчора?
-
юридично великі озера проходять як внутрішні моря за законами канади та сша, кордон по озерах вважається морським.
-
Там декілька нюансів було, типу трабли форматної строки (там багато приколів з кодом було, та з використанням не дуже нормальних пакетів і npm модулів), трохи дічі з тим, що використовували стару версію кубера, але основне було з докером.
-
Саме так - навіть Каспій не всі визнають за море, незважаючи на те, що він солоний, і що геологічно він - море (чи залишок прадавнього океану). Тобто навіть це - a stretch in the strict sense of the sea, а great lakes - це дуже великий стретч В Марганці та Нікополі всі називають Каховське водосховище - морем, то й що? 😊
-
що тільки в світ не стирчить…. “нам так зручно і ми так звикли”
-
все від тебе залежить, я не чув про команди де бьють током якщо зробити як має бути. врешті решт ти як спеціаліст визначаеш скільки часу на то потрібно
-
Make sense, але не завжди виходить робити як потрібно, но то таке
-
Я вже про це сказав вище
-
“ However a number of U.S. federal court decisions have treated the Great Lakes as “high seas” for purposes of federal admiralty and maritime jurisdiction as well as for federal criminal jurisdiction. “ далі той самий абзац
-
? "The Great Lakes are a series of interconnected freshwater lakes located in northeastern North America, on the Canada–United States border, which connect to the Atlantic Ocean via the St. Lawrence Seaway and the Gulf of the St. Lawrence."
-
ти все речення давай
-
До того ж.... 😃
-
www.youtube.com/watch?v=S4E2ZuPCBG0
-
Considered maritime boundary for legal purposes != is a sea
-
от в цьому договорі кордон по великих озерах іде як “maritime border” www.noaa.gov/general-counsel/gc-international-section/great-lakes#:~:text=Under%20customary%20international%20law%20as,the%20territorial%20sea%20is%20measured.
-
Є естімації, є апруви і є інша команда, яким щось треба. То мій експірієнс, але у мене ніколи не виходило порішати з ПМ/лідом з приводу часу виконання тасок. В Канаді з цим краще. Сказав що треба 8 годин, тобі дали 8 годин. А у нас - кажеш що треба 8 годин наприклад для строврення реплікації, бекапів і ще чогось для бази, а тобі - у тебе є година, і пофіг що там база на пару ТБ. (То просто приклад) Але ж я кажу, то така компанія і тім
-
Кордон по озерах регулюється Boundary Waters Treaty of 1909 - покажете, де там те, що він вважається морьским? - they may be considered 'internal waters' - US courts have treated Great Lakes as "high seas" for purposes of federal criminal jurisdiction Тобто, законодавчно вони вважаються "внутрішніми водами"; суди з метою того, шоб кримінальна юрисдикція розповсюджувалась якось там, визнавали їх "відкритими морями". Жодне з цих тверджень не означає, що це - моря. До того ж, ми ж про океанографів, якщо я не помиляюсь? 😊 То де ж лінки на "купу організацій які займаються океанограією"? 😆
-
А ти вмієш визнавати помилки? Це вже десь десятий чи дванадцятий раз, коли я помічаю, що ти з абсолютною впевненістю пишеш те, що не в змозі потім довести, а коли shit hits the fan - починаєш "ти шо, океанограф?" Це що, я написав, що "купа організацій, які займаються океанографією, визнали Великі Озера морями"?