(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є естімації, є апруви і є інша команда, яким щось треба. То мій експірієнс, але у мене ніколи не виходило порішати з ПМ/лідом з приводу часу виконання тасок. В Канаді з цим краще. Сказав що треба 8 годин, тобі дали 8 годин. А у нас - кажеш що треба 8 годин наприклад для строврення реплікації, бекапів і ще чогось для бази, а тобі - у тебе є година, і пофіг що там база на пару ТБ. (То просто приклад) Але ж я кажу, то така компанія і тім
-
Кордон по озерах регулюється Boundary Waters Treaty of 1909 - покажете, де там те, що він вважається морьским? - they may be considered 'internal waters' - US courts have treated Great Lakes as "high seas" for purposes of federal criminal jurisdiction Тобто, законодавчно вони вважаються "внутрішніми водами"; суди з метою того, шоб кримінальна юрисдикція розповсюджувалась якось там, визнавали їх "відкритими морями". Жодне з цих тверджень не означає, що це - моря. До того ж, ми ж про океанографів, якщо я не помиляюсь? 😊 То де ж лінки на "купу організацій які займаються океанограією"? 😆
-
А ти вмієш визнавати помилки? Це вже десь десятий чи дванадцятий раз, коли я помічаю, що ти з абсолютною впевненістю пишеш те, що не в змозі потім довести, а коли shit hits the fan - починаєш "ти шо, океанограф?" Це що, я написав, що "купа організацій, які займаються океанографією, визнали Великі Озера морями"?
-
а що має відношення? приведи хоч якесь визначення стосовно саме цих озер
-
А також про те, що рішення судів США, які виносились із метою визначення юрисдикцій, не мають жодного відношення до океанографії
-
ти океанограф? чи якийсь орган який має право це визначати?
-
Технічно вони і є saline lakes
-
вони і каспій з аральским морем озерами називають
-
www.britannica.com/science/lake/Major-natural-lakes-of-the-world#ref275763
-
вмію і визнаю, але ти не навів жодного аргумента саме про цю систему озер, або навіть посилання на конкретне визначення
-
en.wikipedia.org/wiki/Inland_sea?oldformat=true
-
www.usgs.gov/science/science-explorer/ocean/great-lakes-and-inland-seas от тобі наукова організація. вони на додаток ще пару солених озер морями називають
-
Peace offering: пропоную зупинитись на тому, що це - семантика. I don't care about oceanography or geology deeply enough to continue spending time on this - do you? 😊 Можна ще про Плутон посперечатись, як вище пропонували
-
NOAA, USGS, EPA …
-
я не знаю чого ти почав дойобуватися при тому що не можеш довести свою ж точку зору
-
Сказав "купа" - полізай в мішок 😂
-
лол, сюди весь інтернет постити?
-
Also, looks like USGS is the only one 😃
-
Семантика
-
я не можу довести? Де, бля, лінки на океанографічні організації, яки визнають морями? USGS - не підходить, вони не океанографи і не геологи. Де лінки на те, що саме три озера з п'яти визнали морями, саме тому, що в них є стійка система течій та вітрів? Де лінки на те, шо юридично великі озера проходять як внутрішні моря за законами канади та сша (maritime border - це не воно btw)? Ну так я і кажу - семантика, "there is no accepted technical definition" - це НЕ означає, що "визнали морями", правда? Запропонував же ж миром розійтись - ніт блядь, давай далі продовжувати. Якщо тобі так важливо завжди бути правим - я не проти, будь правим.