(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це для пентесту, чи у куа теж є такі штуки? Бо я ніколи не цікавився куа процесами)
-
у меня нет пока еще этих 10 лет ) по этому готовлюсь
-
Я вже 10 років не готувався до собєсів 😐
-
Доповідаю. Серйозні бої за Іванівське та на вулицях Бахмута, там де околиці, продовжуються. Стрєлкотня і артилерія. Я б і хотів може розповісти щось, від чого б у вас зірвало дах, але війна за Бахмут зараз - це позиційна м‘ясорубка. Медики - це наші герої. Штурмові дії підарів успіхів не мають. Тактична і стратегічна ситуація без змін взагалі, стало тільки більше руйнувань.
-
Та я знаю що це, просто не знав що куа теж використовують ці терміни. Хоча логічно, пентест це теж тестування)
-
black box testing - это тестирование без доступа к коду приложения, тестирования на основе требований. write box testing - это тестирование с доступом в код уже секьюрити тестинг.
-
Не зовсім. Блек бокс в пентесті - це втручання без відома, без доступів, без іпшників, без нічого, максимально наближено до реальної атаки. Мусол ін’єкції можуть бути як і в бб, так і в вайт і грей боксі. Тут вже залежить від реквайментс, від контракту і від прописаних дій. Там не обов’язково треба мати доступ до коду.
-
Та ну, використовувати тільки сканери - це мамкін хакінг)
-
-
Іграшкову вирішив взяти😁
-
і чи вайабл опшн знайти роботу до прибуття в Канаду?
-
скажіть будь ласка які наразі справи в Канаді з роботою?
-
Может то ребёнку
-
клоуни)