(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наверно, если есть сомнения, все-таки правильнее то, что в кабинете
-
Ну вони наче один одному не суперечать
-
Вот, поэтому и начали искать, что же нужно им)) и все разделились на два лагеря))))) Пока решили, загружать маленькую и только фронт.
-
Реально без валер‘ярни цю форму неможна заповнювати)
-
А блін, там посередині є про інший розмір, блін, ну там що так сильно змінюється співвідношення сторін?
-
Если опять изменится решение, опишусь))) Но, тут уже нужно что то покрепче валерьяны))))
-
Там доречі написано at least 35 x 45 тому все-таки думаю будь-який з варіків ок, якщо по розміру файла проходить
-
Доброго дня, хотів би знайти собі ментора, можливо хтось міг би допомогти. Мені 20 років, зараз на 4 курсі, хотів би розвиватися в сфері it, цікавить взагалі як і front так і back end Взагалі готовий був би за це платити, якщо комусь не важко трохи підсказувати мені в якому напрямку рухатися і що саме краще вчити, то був би дуже радий
-
Доброго дня, хотів би знайти собі ментора, можливо хтось міг би допомогти. Мені 20 років, зараз на 4 курсі, хотів би розвиватися в сфері it, цікавить взагалі як і front так і back end Взагалі готовий був би за це платити, якщо комусь не важко трохи підсказувати мені в якому напрямку рухатися і що саме краще вчити, то був би дуже радий
-
Просто в мене таке ж у дипломі написано) от і подумав. А що за факультет у тебе?)
-
Автоматизація і комп'ютерно інтегровані технології. Щось таке знайоме:) часом не кафедра кхтп?
-
Привіт, який саме напрямок у тебе в універі?