(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А воєнка як рахується ? Я думаю теж N/A бо це не служба фактично, а навчання ?
-
Jysk? не знаю чи він є в Ванкувері, має бути
-
curiocity.com/canadian-dental-care-plan/
-
Ні, але теж бекенд
-
Я тут навіть аппоінтмент в Chase зробив, аби відкрити аккаунт, але вони мені подзвонили і сказали, що якщо нема proof of address: utility bill or rent agreement, вони його закриють відразу. Кажуть, канадці відкривають, а вони закривають. Порадили відкрити рахунок і кредитку в RBC US для набивання історії
-
може є сенс піти тут в Канаді на якісь курси або можливо тут є якісь типу коледжі де можна пару років повчитись і отримати місцеву освіту по професії, тоді мабуть буде легше залетіти стажером кудись
-
доречі цікавий момент, я не моніторив реакт але коли шукав роботи то бачив що реакт вакансій дуже багато, мені здалось що в рази більше ніж наприклад на мій .NET стек. Тому питання, а чи реально там буде вище конкуренція, бо і вакансій теж більше
-
Так і реакт (фронт) девів більше ніж дотнетчиків
-
Не так вже і часто такий інкам. Говорив з місцевими. Вони кажуть, що якщо будинок виплачений, то money is not an issue і тоді хтось геп єар бере, хтось звільняється, і т. д. Можете відкрити realtor.ca , там в статистиці видно хаусхолд доходи. В маленьких містах часто живуть багатші, а в великих будуть купа районів, де відчутний процент хаусхолдів заробляє до 60 тис.