(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я оформляла візу для племінниці то одразу подавали тільки на візітор (без воркперміту) і вона питала в себе чи це буде мати вплив. Відповіли що не буде
-
Офіцер сказав що в них агрімент, якщо не відмовилися від захисту Німеччини то тільки візітор. Відмовитеся, прилітайте одержите.
-
Считается что средний класс не страдает. У него всё хорошо
-
Интересно можно ли с FHSA на FHSA перекидывать деньги без проблем. Например создать такой счёт в обычном банке и начать на него кидать деньги, а потом как появится возможность у брокеров - перевести к брокерам.
-
Тут десь в чатику було, наче Німеччина чи Чехія. Я не можу казати що це правда або ні, бо свічку не тримав і навіть не гуглив.
-
В неї вже як резиденство, соціал від держави не одержує, вчиться в університеті
-
Дуже цікаво що за країна з прихистком і чому відмовили? Ми, доречі, спеціально дізнавалися чи потрібно нам відмовлятися від захисту і здавати наші посвідки резиденства перед вильотом і нам сказали(Генералітат Катлонії) що це не потрібно і можете лишити. Це в Іспанії.
-
А есть где почитать про этот случай?
-
Я WS не пользуюсь, уже не помню почему - наверное комиссии были какие-то странные. Меня questrade в данном случае интересует
-
Ну як не платила то таке, а Німеччина платить щомісяця соціал і дає житло безкоштовно, то може про це то і є, бо багато ходоків за 3 тис