(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В деяких операторів той тариф називається long distance вроді
-
Я так розумію якщо що (тьфу тьфу тьфу😅😅😅) то засмучуватись особливо нема про що з приводу бакалавра а не магістра
-
Ось все це, тільки менший вік і досвід майже 2 роки. В Канаді поки не знайшов по професії
-
Все залежить від ваших інших балів. Англ, ваш вік, досвід роботи. Якщо вам 25 і у вас більше 3х років роботи і рік в Канаді, бакалавр і ви сінгл, то ні (це для СЕС) www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Там може ще вийти так що якщо в тебе є страхова від роботи - вони тобі відмовлять в бенефітах також.
-
Great company... I have $350 in my wallet yesterday and I decided to invest all amount with this company and now I'm having $3,400 in my Bitcion wallet . Thanks alot. Click on that link to contact him t.me/joinchat/UxwhtthkccIyMDNk
-
В Virgin є плани для провінції, плани для Канади і плани для Канада+ long distance. Але може в інших і по іншому
-
Long distance - це вихідні дзвінки за межі свого регіону. А ці начебто у всіх трьох на кшталт Canada-US
-
Наприклад
-
Ага, тоді напевно не то, ок
-
я отримую рівно 3393 з 5000 biweekly
-
Пардон, перевірив - 33.4%
-
Дивно хз, я не певен, чи вони включають до своїх розрахунків PBA дружини, яка не працює - можливо, це причина
-
Та сама дейта etc
-
Це не те. Те, що я маю на увазі, це ваш план працюватиме в US точнісінько так само, як в Канаді. Наче ви не виїзджали
-
В Онтаріо
-
В Онтаріо?
-
Якось мало. В мене ~36
-
Ну в мене майже так само😅
-
я адрес прописки указывал, хотя никогда там не жил 🙂
23 Jan 2023, 01:02
214377/636374