(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вінніпег - столиця світу!
-
Королла гібрид, базова, з податками Франція = 29400 є (43300 cad) Canada = 32882 cad
-
Це діє і в протилежний бік - пару людей які дуже не люблять Канаду, але чомусь сидять тут і ниють 🤷♂
-
Хз, в мене якість життя без змін після переїзду.
-
Так це треш, не спорю. Такий же треш, як люди, які чогось тут сидять, хоча їм не подобається і ниють як все погано.
-
Якшо купляти ще раз, то будуть же податки. Мій друг втратив десь 25%, коли продав в БС і купив в НС. Тому тут або на початок купити щось дешеве до 5 тис, або перевозити і переоформляти. Я знаю, шо люди перевозять деколи. Тре бути готовим, шо то може коштувати норм. Чув цифру 1000$, не памятаю відстань. Якшо переоформлювати, то тре, шоб машина була а +- норм стані і т. д., бо вона має пройти тех огляд перед оформленням а новій провінції. Короче рекомендую таки звузити коло провінцій. Теж так думав, як ви, а потім як приїхали сімєю, як заплатили по кілька сотень на одного за переліт в одну сторону між Монреалем і Галіфаксом, зразу поняли, шо тут сильно не поподорожуєш на ІТшну зп)))
-
Ну типу я до Канади в Польщі півроку просидів, країна ок, але зрозумів, що не зовсім моє, взяв, переїхав 🤷♂ якщо люди розуміють, що Канада не їх, сенс себе мучити? Я ще розумію заради дітей, але тут достатньо нитіків і тих, кому до дітей далеко.