(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якшо купляти ще раз, то будуть же податки. Мій друг втратив десь 25%, коли продав в БС і купив в НС. Тому тут або на початок купити щось дешеве до 5 тис, або перевозити і переоформляти. Я знаю, шо люди перевозять деколи. Тре бути готовим, шо то може коштувати норм. Чув цифру 1000$, не памятаю відстань. Якшо переоформлювати, то тре, шоб машина була а +- норм стані і т. д., бо вона має пройти тех огляд перед оформленням а новій провінції. Короче рекомендую таки звузити коло провінцій. Теж так думав, як ви, а потім як приїхали сімєю, як заплатили по кілька сотень на одного за переліт в одну сторону між Монреалем і Галіфаксом, зразу поняли, шо тут сильно не поподорожуєш на ІТшну зп)))
-
Ну типу я до Канади в Польщі півроку просидів, країна ок, але зрозумів, що не зовсім моє, взяв, переїхав 🤷♂ якщо люди розуміють, що Канада не їх, сенс себе мучити? Я ще розумію заради дітей, але тут достатньо нитіків і тих, кому до дітей далеко.
-
По цифрах є що сказати? Навіть тігуан в Канаді дешевше
-
Хочеш жити - і більше 5-10к заплатиш
-
Я это сказал на техническом интервью и это сработало
-
Покупець точно платить податок. За продавця не знаю. Проїхатися - це теж досить фівгова ідея. Я думав чи переїжджати з Монреалю в Калгарі. Машиною мені виходило вроді 5 днів по хайвею (тобто нічо не бабачи). То в 1.5 рази більше, ніж з Монреалю в Маямі. І то ше навіть не від берега до берега. Плюнув і переїхав в Онтаріо.