(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Напишете ЛОЕ, що не змогли отримати референс з цих робіт і не просите бали за них
-
хтось стикався з цим питанням?
-
А ще таке питання - якщо навчався в Університеті в Україні та паралельно працював Фул-Тайм Девелопером - чи враховується цей досвід для еміграції?
-
а тоді який сенс взагалі вказувати цей досвід роботи, якщо він не дає жодних балів? Чи це також просто обовязково вказувати при оформленні заявки, бо інакше буде порушенням?
-
для підтвердження навчання треба евалюація диплому це я в курсі. А щодо досвіду роботи під час навчання, то в референс леттер, де будуть описані обовязки що підпадають під нок і тд, роботодавець також вкаже термін роботи та повну зайнятість (тобто 40 чи скільки там годин в тиждень) - і це зарахується як досвід роботи?
-
Здається я не додавав цей досвід в ЕЕ до ІТА. Після ІТА треба заповнювати анкету занова, туди вносив вже всю інформацію і в документи додавал ЛОЕ.
-
Про це тут вже точно казали, що рахується, головне підтвердити, що працював 30+ hours Для навчання треба Wes evaluation
-
Вони не матчать дати коли ти працював і коли навчався, я так розумію
-
а формування листа і його наповнення краще узгоджувати з іміграційним адвокатом чи консультантом, щоб там точно все підпадало під нок і під формат референс листа? Чи де можна 100% дізнатись що лист сформований правильно?
-
О, тобто ти не казав ніде про цей досвід під час першого заповнення анкети?
-
Можна закріпити?
-
Наскільки пам‘ятаю, то так. Після ІТА треба заповнити нову анкету, в якій без пропусків треба вказати що ти робив останні десять років. То там вже треба все вказувати.
-
А ви в інстакарт даєте чайові? Там постійно пропонує 10% але я поки роботу місцеву не знайшов тому лишні 20 дол карман не жмуть)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як правильно заповнити дані про роботи для візи? Оформлено ФОП. Контракт з фірмою. Працювала як аутстаф на іншу фірму. Що указати в анкеті? ( ФОП, фірму з якою контракт чи фірму на яку працюю як аутстаф)
-
2 :-)
-
Так, але саме тому дуже рідко замовляю 😂
-
А подскажите пожалуйста, может уже кто-то спрашивал или знает. Есть ли возможность снять с валютного счета (privat24 business) деньги без лишних конвертаций (на данный момент это продажа валюты в грн, а затем вывод через банкоматы, две конвертации это очень дорого)
-
Виглядає як гарантований наброс
-
Дякую
-
Особистість митця вона така
23 Jan 2023, 01:02
215513/639819
6 minutes ago