(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Скачай Revolut , мобильный банк на телефон, заплати за премиум подписку 10$ и пополни счёт с укр карты без комиссии Дальше кидай на свой канадский счет Я так уже целый год мучусь
-
Спасибо огромное
-
Мне нужно с Украинского счета на Канадский
-
Живём в новом кондо, хозяин собирается поднять рент на 9-10% 😥
-
Кстати, а в BC есть регуляция цен на аренду, или не везде (инет вроде говорит, что макс 2%)? Знаю, что в Альберте нету
-
Є, якщо контракт постійний, то підняти можна лише на 2% або на більшу суму за умови капітальних інвестицій в нерухомість (заміна обладнання, встановлення кондиціонеру тощо)
-
Пытаюсь зарегистрироваться, там нет ни Канады , ни Украины в списке в регистрации. Может быть я не то приложение нашел?
-
ностальгия, когда-то я и знал день и время завоза во все окрестные секонды 🤣
-
Либо другая страна, можно глянуть
-
А точно, у меня польский аккаунт, вроде визу фоткал. Может у кого из родственников есть
-
Точно!? Тобто якщо я беру курочку з собою, а не їм у закладі, то без тіпсів?
-
10%?
-
Ого, а маленькие типсы это сколько?
-
Та ні, типу з замовлення на 400 баксів залишати 10 долларів чаюхи
-
Певно цілує землю, по якій мерседес Паші проїжджав😁
-
Недодавно тут букв такой репортаж, Слава їздив
-
Всім привіт! Знаю, що це всім вже досить набридша тема та обговорювалась тут багато разів, але хотіла б навести порядок в своїх припущеннях відносно кредитного рейтінгу та банківської системи в цілому. Я ньюкамер та поки ще працюю на український офіс, але поступово збираюсь шукати роботу в Канаді. Я відкрила рахунок в банку CIBC та отримала кредитку Dividend Platinum Visa. Чи правильно я зрозуміла правила: 1. Statement Date - це просто дата коли банк відправив мені інвойс на оплату боргу. Minimum payment - це мінімальна сума, щоб рахунок залишався відкритий. Amount Due - це впринципі весь борг, що є. Due data - це дата, до якої (включно, чи ні не дуже зрозуміло) треба виплатити Amount Due. Ще є окреме поле Current Balance - якщо число позитивне, то це ті гроші, які я вже використала. І ще є цікаве поле Pending, як я зрозуміла, це гроші, що були витрачені, але проходять якусь перевірку в канадській банковській системі, тому інколи оплата може ревернутись. Чи все це вірно? 2. Виходячи з пункту першого, щоб не потрапити в борг, не губити кредитний рейтинг та не виплачувати відсоток - треба виплачувати Amount Due ДО Due Date, але, наче в CIBC можна налаштувати автопеймент і тоді за це можна не переживати, чи все рівно є якісь підводні камені? 3. Активно користуватись карткою, щоб по ній був рух коштів. Мінімум - 10% від дозволеного кредитного ліміту, але не більше 30%. Тобто, якщо ліміт 1000$, то в місяць варто витрачати мінімум 100, максимум 300 доларів, щоб кредитний рейтинг поступово піднімався чи принаймні не падав. 4. Десь чула, що не варто відкривати багато карток, але також бачила в чаті, що досить багато людей відкривають в 2-3 банках рахунки та так набивають кредитиний рейтинг. Отже, виходячи з 4 пункту та моєї ситуацій, оскільки наразі у мене немає канадської роботи, і всі гроші приходят на українську гривневу картку, а щоб перевести на канадський рахунок треба ганяти до банкомату та губити гроші на конвертаціях та знятті, то чи варто гратись з кредитними картками та чи відкривати ще одну кредитку, якщо першу я відкрила десь тижні 3 тому. Чи краще поки користуватись однією та залишити жонглювання кредитками на момент, коли вже облаштуюсь та буде місцева робота?
-
1. Більш-менш так. Pending - просто транзакції що ще в дорозі, вони зараховуються (постяться) на рахунок за кілька днів. 2. Так 3. Тут чорна діра і ніхто не знає достеменно як воно працює. Хтось каже 1-10%, хтось 10-30. Точно не більше 30. 4. Я за купівлю чашини маю 11 та 14 хардчеків і нічого, живий. Також, чув про період коли знаву можна намагатися взяти картку (і заробити хард-чек) Щодо висновку. Я б не парився, най буде та кредитка. Єдине що, закривати її не треба бо вік кредитного рахунку в бюро рахується від найстаршої кредитки у репорті.
-
По поводу п.3 - важно, что бы была зафиксирована сумма в стейтменте То есть можно потратить 1к, пополнить, ещё пару раз повторить и за пару дней до стейтмента оставить условные 200 баксов долга. И желательно оставлять +- одинаковую сумму для стейтмента - если за текущий было потрачено 10 баксов, а в следующем 300 - приведет к снижению скора
-
І як зрозуміти коли наступний стейсмент день? Від дати коли виставили, наступний рівно через місяць, чи якось по іншому?
23 Jan 2023, 01:02
215641/634551
15 minutes ago