(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
То не мені треба писати, у мене сусіди по ночах паті влаштовують, я хз чого ви це мені пишете)
-
Может кто подсказать - сейчас живу во временном отеле в Оттаве и пока в процессе поиска работы в ИТ. Планирую искать постоянное жильё уже когда найду работу. Всё жильё, что я находил, в основном доступно на долгосрочную аренду (год и более). Где лучше всего искать краткосрочную аренду (1-2 месяца) до тех пор, пока не найду работу? Airbnb? Или тут есть что-то более лучше\дешевле?
-
Якщо це не quiet time які питання? Собаки гучно гавкають?
-
Не пропонуйте за 6+ місяців, не привчайте їх до цього. Тут максимум попросять + 1 місяц депозит і за пета. Скрізь human factor. При вільному володінні англійською мовою та позитивному відношенні все реально. Але це не буде найкраща квартира, скоріше буде квартира з мінусами. Без кредитного рейтингу одразу знайти класну квартиру impossible. Звісно, за розумні гроші. Якщо sky is the limit, тоді можна.
-
То мінус жити біля коледжу, пів дома - студенти)
-
Ну поки допомагає стук в стіну, та і плюс вже скоро з’їзжаємо з цих апартаментів. Хоча судячи по всьому вони вже 7-8 нотісів мають, наче трохи заспокоїлись, в 12 вже вирубають музику і танці
-
Так згоден, це вже крайня міра, коли переїхали на Кіпр 1 деп був норма, зараз тут 2 просять навіть без тварини
-
Якщо це не «тиха година» і не подобаються діти то шукати житло «senior building” куди тебе скоріш за все не поселять про сама молода та багато шуму, якщо не подобається як гавкають на дітей собаки шукати житло без собак. Розмови з менеджером нічого не дадуть бо діти в коридорі не є порушенням правил
-
Тоді менеджер попросить наглядати, бути там впринципі не заборонить