(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та це ж Канада, може і сніг бути ще, в п`ятницу ще падав
-
Computer repair service на карте. Но тут как и на родине могут попробовать кинуть или впарить ненужное.
-
у нас Ванкувер зараз, дощ, на слід неділі вже +15-17, було + 12 в субботу, і -10 в ночі
-
Человек и спрашивает где комп сервис найти.
-
Зараз трохи краше
-
Друзі, хто має можливість та бажання долучитися до збору на допомогу ЗСУ! 55 окремий стрілецький батальон 54 ОМБР перебуває в одній з гарячих точок на сході України, і їм дуже потрібні додаткові "очі" - тепловізор. Орієнтовна вартість тепловізора 67-70 тис.грн. hotline.ua/ua/sport-pribory-nochnogo-videniyapoint-teplovizory/thermeye-cyclops-335/ На сьогодні вже зібрано 9600 грн., 91,50 доларів та 100 євро. Подробиці збору - у відео. Дякую всім за допомогу! Разом до Перемоги!💪🇺🇦 Поширення допису також буде значною підтримкою🙂 mono Банка 5375411203261826 - на тепловізор для ЗСУ paypal: [email protected] www.facebook.com/jana.martynenko.5/videos/3606094176383839
-
Знайомий знайомого злітав в Вінніпег, посидів пару тижнів (думаю він класичний фін турист), а потім проїздом в Європу був в Міссісаугі, каже тут мегаполіс, багатоповерхівок багато не те що в Вінніпегу, от я й думаю це ж як там що Міссісауга це мегаполіс)