(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тому що так і є. І повітря більш хєрове в Києві
-
Всем привет! Начала потихоньку откликаться на вакансии, ответа пока нет. Посмотрите пожалуйста мое резюме, может что можно улучшить
-
До чистоти у мене питань нема, хоча й зрозумів що Вінниця досить чисте місто як виявилося. Що ж до багатоповерхівок то мені що Етобіко що Міссісауга нагадують мені мій рідний райцентр де пару девятиповерхівок і приватний сектор з кількома п'ятиповерхівками. Звісно що тут люди не бачать смислу жити в чєловєйніках тому і нема "свічок". В даунтаун Торонто за місяць ще так і не доїхали)
-
OS X сейчас называется macOS
-
я выбираю вакансии где франсе не требуют, поэтому и вакансии такие только на англ
-
Шукай точку geek squad, вони мають купу точок по країні, в принципі адекватні
-
Если знаете французский - обязателньо укажите это. Нужно почти для всех вакансий в Квебеке (если у компании нет офиса и в Онтарио)))) Точно знаю, что резюме специально на него скринят для вакансий там
-
Багато читали про проблеми з записом до сімейного лікаря. Я додався в місцеву нейборхуд группу в фейсбуці, там був відгук про клініку і написано було що набирають пацієнтів, короче десь тиждень від розуміння того що час вже знайти сімейника до оформлення. Місце було одне але лікар взяв і мене (2 людини по факту).
-
А так и есть, у них там требования от провинции по трудоустройству франкофонов
-
мне кажется что это частично работает. у меня недавно был собес, благодаря референсу, и там тоже нужен был французкий, но базовый. Так вот на собеседовании о нем вообще не спросили, как будто это просто для галочки
-
После Билла 96 они это почти все подразумевают В этом может быть проблема отсутствия откликов, реально. Особенно если это стаффинг
-
еще нет к сожалению, учу. это был бы большой плюс, расширило бы область вакансий
-
Це номер вашого WP