(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шукай точку geek squad, вони мають купу точок по країні, в принципі адекватні
-
Если знаете французский - обязателньо укажите это. Нужно почти для всех вакансий в Квебеке (если у компании нет офиса и в Онтарио)))) Точно знаю, что резюме специально на него скринят для вакансий там
-
Багато читали про проблеми з записом до сімейного лікаря. Я додався в місцеву нейборхуд группу в фейсбуці, там був відгук про клініку і написано було що набирають пацієнтів, короче десь тиждень від розуміння того що час вже знайти сімейника до оформлення. Місце було одне але лікар взяв і мене (2 людини по факту).
-
А так и есть, у них там требования от провинции по трудоустройству франкофонов
-
мне кажется что это частично работает. у меня недавно был собес, благодаря референсу, и там тоже нужен был французкий, но базовый. Так вот на собеседовании о нем вообще не спросили, как будто это просто для галочки
-
После Билла 96 они это почти все подразумевают В этом может быть проблема отсутствия откликов, реально. Особенно если это стаффинг
-
еще нет к сожалению, учу. это был бы большой плюс, расширило бы область вакансий
-
Це номер вашого WP
-
Вітаю, сорі якщо питання багато разів піднімалося вже, не знайшов по пошуку. Чи потрібно подавати декларацію за 2022 рік (про доходи до Канади) якщо приїхав декілька тижнів тому? Буду вдячний якщо поділитеся посиланнями на статті чи порадами з чого почати ознайомлення з податковою системою тут в Канаді🙏🏻
-
Если приехал в 2023, то за 2022 подавать не надо
-
Alberta tech is hiring! 🚀 Кидаю кілька місцевих компаній та їхні сторінки з вакансіями: Drivewyze drivewyze.com/work-with-us/#open-positions Wagepoint wagepoint.pinpointhq.com/en/jobs ComplyWorks recruiting2.ultipro.com/VER1028VRIF/JobBoard/7b44e1a9-e5c8-4f1b-b1e9-701442d5e9cf/?q=&o=postedDateDesc&w=&wc=&we=&wpst= StellarAlgo stellaralgo.com/company/careers/#job-openings Beamdog www.beamdog.com/careers/#current Punchcard Systems www.linkedin.com/company/gopunchcard/ PulseMedica pulsemedica.bamboohr.com/jobs/ Scope AR www.scopear.com/jobs/ Serious Labs seriouslabs.com/about-us/careers/ TerraVerdae Bioworks terraverdae.com/careers/ Nanoprecise Sci Corp www.linkedin.com/company/nanoprecise-sci-corp/jobs/ #вакансія
-
Добрий день. Може хтось має кімнату для однієї дівчини в Калгарі? Майже все що знаходила буде вільне від 1 травня, а жити то десь хочеться😅