(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вы заполняли какие-то декларации, мол ходили по докторам/стоматологам в 2022 по страховке от работодателя и без?
-
openai зараз ще гірший бізнес ніж твіттер, як тесла 10 років тому
-
Да, там кароче оно возвращает, только если потратил больше 3% своего годового дохода. И вроде как со своего кармана должно быть, а не работодателя по страховки На сколько я понял
-
Не, я начал заполнять, оно на сумму ретурна не повлияло и я забил Да и за свой счёт я не так много денег потратил
-
В вас великі витрати на лікарів були? Я заклеймив шось +-200 баксів на платну страховку, поки чекали державну. В Квебеці тре чекати, якшо на закритому ВП. Короче нічо не вернули бо сума замаленька. А хтось тут писав, що вернув гроші за коронки, чи шось таке
-
Только доход и remote work в основном даёт возврат из того что я вижу А что за РВА?
-
Прикольно, по идеи аренду сноуборда, лыж и подъемник можно клеймить Если это так, то стоит всего внимания
-
Привіт всім в Едмонтоні! Ділюся щотижневими івентами для айтішників та всіх кого цікавить ця сфера. Вівторок Founders Coffee 7:30-9AM в DOSC. Це стартаперський мітап. Проходить рано ЗРАНКУ. 10190 104 St NW, Edmonton, AB T5J 1A7 Середа Edmonton Tech Wednesdays 🚀 в Rocky Mountain House. 5-7 PM. Це мій івент. Вже було три зустрічі, кожного разу по 30+ крутих людей. Програмісти, дизайнери, стартапери, інвестори, бізнес люди ітд. Завжди багато українців, але не тільки. Без програми, просто приходите, знайомитеся з людьми, спілкуєтеся, знаходите роботу, будуєте компаніі, гарно проводите час. 10516 Jasper Ave, Edmonton, AB T5J 1Z7 Четвер Startup TNT 6-допізна (закривається в 11PM) в Northern Chicken Downtown (їх в Едмонтоні два, вам треба той що на 10184 104 St NW, Edmonton, AB T5J 1A7) Стартаперська тусовка, багато фаундерів, інвесторів та всіх хто працює в стартапах. Всі ці івенти проходять ЩОТИЖНЯ в один і той самий час в однакових закладах. Можете просто приходити. До зустрічі!
-
Эхх!! Возвращалось бы 4к, то можно было бы и посидеть
-
Бассейн? Типо там абонементы можно клеймить?
-
та докази то є але не хотілось би з першого року на аудит попадати… я просто провтикав контрибюшини на ррсп вказати(думав що раз не впливають на такси то і не треба) і по capital gain я так поняв потрібно кожну транзакцію окремо а я одним рядком все написав, тому краще думаю поедітати