(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
якщо подивитись на майкрософт і те наскільки бодро і швидко він почав інтегрувати це в свої сервіси то виглядає це все далеко не як просто дорога демка
-
Я думаю все набагато простіше. 5-10 років ChatGPT безкоштовний, за цей час всі до нього звикають і втрачають навички кодити. Далі робиться фіксована ставка на 1 запит умовні 25 центів. Всі плюються але платять бо інакше не вміють Це за умови якщо ChatGPT не влаштує повстання машин
-
в них немає адекватної моделі коммерціалізації, зараз 100500 стартапів моделі того ж типа адаптують до прикладних конкретних задач без недоліків які має chatgpt, сам чат гпт очікує доля clubhouse
-
от прямо зараз вони нам то намагаються продати і купа питань є. причому не потрібно плутати одно з іншим
-
примірник конкурента той самий МС, який взяв модель і попер сам навчати і розгортати. різницю наочно можете побачити Chatgpt VS Bing GPT.
-
їх ще немає на ринку
-
btw в случае Онтарио, Торонто, можно податься на Ontario Energy and Property Tax Credit, пока хз сколько оно насчитает кто не перешел порог доходов
-
Какую форму вы использовали что бы записать доход вне канады, после въезда в неё Пример - Приехали в Канаду, но еще работает на Украину/Польшу какое-то время
-
Вітаю, украінці 🫶я у BC майже 2 місяці, прошу допомогти з роботою Я останній рік в Україні працювала project Manager та звісно попасти в IT це моя шалена мрія 🥹 розгляну і інші позиції типу ентрі левел чи проджект координатор Якщо у вас на роботі є вільні вакансії, дайте будь ласка знати. Indeed і тд вже пробувала