(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітаю, украінці 🫶я у BC майже 2 місяці, прошу допомогти з роботою Я останній рік в Україні працювала project Manager та звісно попасти в IT це моя шалена мрія 🥹 розгляну і інші позиції типу ентрі левел чи проджект координатор Якщо у вас на роботі є вільні вакансії, дайте будь ласка знати. Indeed і тд вже пробувала
-
Если английский позволяет - то можно, но в основном хантят опытных ПМов
-
-
Всем привет. Вопрос к тем кто недавно делал OHIP - сколько шел пластик после того как оформили все в service ontario? А то где-то говорят 2-3 недели а где-то 6+ недель
-
6 квітня запрошуємо на онлайн вебінар "Захищені віртуальні робочі місця за допомогою AWS Workspaces"! Ви дізнаєтесь, як забезпечити віддалену безперебійну роботу персоналу/компанії під час несподіваних збоїв або сучасних викликів. Детально поговоримо про: використання AWS WorkSpaces для віддаленого керування ресурсами та впровадження корпоративних політик безпеки; аварійне відновлення та сценарії безперервності роботи бізнесу за допомогою AWS WorkSpaces; найкращі практики використання AWS WorkSpaces для захисту даних вашої організації. Спікер: Вадим Коваленко, Cloud Architect в Triangu Дата й час: 6 квітня о 18:00 (GMT +3) Місце: онлайн Приєднуйтесь, участь безкоштовна 👉 http://bit.ly/431DcEO
-
Оттава - 3 недели
-
Треба сертифікати. Вони можуть трохи вплинути при недостатності робочого досвіду
-
Поняла спасибо 🙏
-
Дякую, ви маєте на увазі курси якісь місцеві закінчити? Знаєте якісь перевірені?
-
Не курси, а проф сертифікати. Типу від PMI - тут люблять дуже. Там різні умови eligibility, треба читати на сайті) Хоча там і сертифіковані курси є, треба пошукати
-
Привіт! Я чула що вдвох можна в 1 бедрум
-
Займуся цим питанням, дякую 😎