(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ІМХО вас хочуть розвести... Якшо ви погодитися на контракт - їм добре в кризу, скіпнуть вас одним днем, якщо тре. Але вот після тих 6 місяців вам прийдеться знов їх намовляти взяти вас як емплої. Якшо ви то в контракті не пропишете - то я би на словах їм не вірив. Плюс вам додатковий геморой з вашою корпорацією, яка через 6 місяців ніби має бути не потрібна
-
Там может не написано, но людям потом в кабинете запрос падает Писали уже много раз об этом На детей точно, на девичью фамилию - под вопросом, но лучше приготовить
-
Ну я заповнював заявку на пр і там не просять копію чи переклад свідоцтва(може для дітей чи хто змінював прізвище просять - тут хз) Ну і на довідку про несудимість свідоцтво теж не питали
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html Не вижу тут такого
-
Ну я знаю, де я народився 🤷♂️
-
ну кстати хочу сказать что термины технические он знает и ориентируется как менеджер в системе, у него были наводящие вопросы, а так же довольно глубокие знания в системе. Как минимум это не было в загали по загалям, те можно сказать что он точно с этим работал/работает, поэтому пока что мне не кажется разводом наша беседа
-
Я ні в якому разі вам не кажу, що це лажа. Вони дійсно можуть 6 місяців потримати вас на контракті, але жодних гарантій про full time. Також в цьому випадку я би не відкривав корпорацію (це окремі видатки щороку, хоч і не великі), а обмежився б sole proprietorship. Тобто зважте ризики, особливо щодо родини і малечі.
-
В тревел спільнотах Канкун взагалі за Мексику не вважають 🌚
-
Подсписан на спасателя (медика) Галушку twitter.com/katalina_ada
-
Коли система розгалужена, то треба щоб хтось централізовано займався цим