(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
4961 такс рефанд мені нарахував бухгалтер
-
Так
-
400 доларів за 2х
-
Вітання Народ. 👋 КАЛҐАРІ, АЛЬБЕРТА, ПОДАТКИ Мені допомогли подати податки за себе і за дружину ось у цьому сервісі: Affordable Accounting Solutions (403) 561-3697 maps.app.goo.gl/j46HZUEHv2ifNrWH6?g_st=ic 🔥Slava Furkal Працюють українці, дуже добре пояснюють і роблять знижки. Розмовляють українською🇺🇦.
-
Последние пару предложений звучат плохо
-
Тут треба ще мати на увазі таку штуку що робота за контрактом має під собою підвищену фінансову відповідальність. Я знаю про випадок, коли два ІТ-контрактора щось не так зробили в BC Hydro і їх судили на кілька мільйонів. Без страховки бізнесу в таке лізти також ризиковано. Може пронести, а може і ні.
-
ну як вище зазначили, канкун, тулум, плая дель кармен у місцевих не вважається за мексику навіть) сан панчо, штат найяріт, круте місце, маленька деревушка, де всі всіх знають можна сказати купа людей переїхала туди зі штатів, з канади. рай для серфінгу. але проблеми зі житлом, бо місце мале, треба бронювати наперед. великих супермаркетів немає, місцеві магазинчики, ринок, тихо, затишно. багато дітей, які граються між собою не знаючи навіть мови один одного) з розваг можна поіхати на риболовлю, на китів подивитися, уроки серфінгу дістатися легко з торонто до пуерто вальярти літає лоу-кост, а далі автобусом чи убер 30-40 хвилин або так само з мехіко сіті, година і ти на океані пуерто ескандідо та поруч з ним мазунте невеличке містечко, теж рай для серфінгістів, смачно, недорого, багатий вибір пляжів, є і готелі, великий супермаркет, різні артезаналь магазини) з розваг можна ще стрибнути з парашутом в ці місця прям хочу повертатися ще і ще якщо не океан, то купу всього можна подивитися! оахака вважається найсмачнішим штатом, а на день мертвих перетворюється в щось просто нереальне! чіапас, там нащадки мексиканці, плюс різні вироби копійки коштують, чи то кераміка, чи коври, чи сумки плетені вальядоліт, сеноти, піраміди
-
Вас ніхто не може примусити робити страховку бізнеса, ваше право. Так само, майте на увазі, що коли у вас така форма контракту, ваші податки йдуть по максимальній ставці, бо про жодний малий бізнес мови нема. CRA розглядає такі контракти як personal Services Business www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/corporations/corporation-income-tax-return/tax-implications-personal-services-business.html
-
Прям дуже чоткий. Дуже тішать такі люди, зразу погода стає кращою.