(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Апдейт Більше інфи є тут www.ontario.ca/page/exchange-out-province-drivers-licence Тут пише 60 днів
-
в aeroplan чуваки дуууже невпевнено відповіли, не хотілось би знову дзвонити і чекати 2 години поки відповідять
-
підкажіть, будь ласка, first free checked bag від аероплана можна отримати на резервацію чи на один переліт? цікаво чи буде діяти на обидва перельоти, якщо round trip
-
Привіт! Працюю в автодилері, можу допомогти з покупкою або продажем авто. Можемо знайти будь-яке авто на Ваш запит. Покупка можлива за готівку, безготівковий розрахунок а також робимо файненсинг. Особливо вигідно для новоприбулих по CUAET - наявність ворк перміту на 3 роки та кредитної карти, яку українцям дають і без роботи, дає високі шанси на апрув по файненсингу.
-
Всім хай. Таке питання. Приїздили до Канади, але влітку будемо залишати. Термін їзди н аукраїнських правах вийшов (3 місяці, BC). Який потенційний штраф буде, якщо поліція зупинить і ти даш валідні права українські? Чи поліція має базу данних з собою, щоб по фамілії визначити, коли ти заїхав? Кар ренталам пофіг взагалі, чи канадські чи українські. Питання тільки у поліції)))
-
Якщо моніторити сайт, то можна впринципі вицепити на найближчі дні запис. По правилам, у випадку нездачі треба чекати 10 днів перш ніж записуватись знов, але по факту ніхто не перевіряє і система не блочить ніяк. Тому якщо не здав модна хоч на наступний день реєструватись на здачу знову
-
Яка провінція?
-
Переїхав з Квебеку. . Є 60 днів. Квебекські в Квебеці були +1 рік, тому поміняли на g2. Якшо нема року квебекським - то не знаю, певно g1, читайте на офіційному сайті, там все детально написано. Укр стаж проігнорили, поки не здам на gfull, потім обіцяли зарахувати. Exchange driver license from another province in Ontario.
-
На пенсію в теплі краї після тих заробітків (в 36р початок пенсії)
-
Та вам просто пришиють їзду без документів, тай все. Як мінімум. То не страхової відповідальність, то можуть пришити якесь шахрайство і страхова відмажеться. Ви ж не перший клієнт - імігрант Вони ж завжди попереджають, шо маєш 60 днів, далі обовязково попередь про зміну прав.
-
так а хіба страховка не є валідною, якщо її видали? тобто якщо кар шерінг видав поліс, то всі проблеми до нього, а не до мене. Це ж їх відповідальність
-
Купа випадків, коли в БК народ на роботу їздив на машині і потрапляв в ДТП, а потім зʼясувалося що під час оформлення полісу вони вказали pleasure use only (тут у нас питають, скільки днів на місяць ти на роботу чи на навчання на машині їдеш і тоді дорожче поліс) і знов ж таки, на цій основі відмова в відшкодуванні
-
5з хвостиком Мене вже коліна болять
-
Був випадок зі знайомою в Ванкувері: студент на іноземних правах і студентській візі вʼїхав в неї так добряче. Студентам можна права не міняти, допоки вони студенти (там є точне визначення), а парня як раз з вузу тимчасово поперли. От і приїхали, на чуваку тепер купа боргів, бо страхова сказала, що він не мав права керування і страховка його більш не дійсна.
-
дякую😕