(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В нас з дому пашуть
-
Я на кількох Штатівських проектах працювала ще з України. Найбільше там як раз вджобували американці. На вихідних, вночі, майже цілодобово робочий чатік був активним. І від контракторів з інших країн очікували того самого. В Канадському продукті, де я працюю, темп розробки "Sunshine Reggae", робочий тиждень 37.5 годин. Багато хто працює із дому, тобто можна зрозуміти, скільки там реально робочих годин😁
-
Там ещё вопрос - можно ли, я хз какие там правила оформления визы
-
travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/wait-times.html
-
Мій друг казав, шо канадець його так вчив рахувати рейт: Нехай тобі пропонують 95000 як емплоймент. Тоді, щоб вичислити годинний рейт контрактора на ту посаду, просто викреслюй останні три цифри. Ітого норм контрактор рейт буде 95 cad за годину на ту позицію. Цифри доречі реальні, кількарічної давності
-
Це не залежить від локації
-
Взагалі в більшості іт в Канаді та штатах робочий час не нормований, і оплата зазвичай річна, не погодинна. www.canadaemploymenthumanrightslaw.com/2022/02/who-is-an-information-technology-it-professional-in-ontario-and-what-rules-apply-to-them/
-
Онтаріо
-
Хелоу. Тяжко прийняти рішення, чи варто їхати в Канаду. Думаю якщо їхати то тільки імгрувати. У мене сім'я, англійська B1 (співбесіди не проходив на англ), Middle Java Dev, грошей на Канаду $10к, зараз в пошуках роботи. Які крітерії повині бути залізобетоні, щоб можна булот переїхати - фін подушка значна - гарна англійська Чи реально з моїм кейсом їхати чи ні?
-
Тільки-но написав, і тут читаю Віктора лінк про те, що в Онтаріо IT professionals are exempt 😞