Мій стрім New Brunswick Skilled Worker Stream. Зараз для подачі потрібно прожити мінімум 6 міс. у провінції(у жовтні ще цієї вимоги не було, її ввели а березня 2023) та мати джоб офер на посаду, у якій ви маєте мінімум 1 рік досвіду за останні 5 років.
Умови провінційних програми часто змінюються.
Мій нок 2283 - Information systems testing technicians. Тестувальник.
Детально про вимоги до джоб офера та роботодавця, там всього іншого то все можете прочитати на сайті провінції у гайді.
Своїми словами скажу, що я мала на увазі, про кілька документів. Канадський роботодавець має надати:
-спеціальну форму Skilled Worker Employer Information Form (NBPNP-004) Completed, dated and signed by you and your New Brunswick employer;
-Reference Letter;
-Work contracts;
-Job advertisements- You shall submit evidence of advertising in the six months prior to the date
of the job offer. (You should request this from your employer) - саме для цього я просто додала скріншот оголошення з Індід. Так мені
сказала зробити HR🙂
Зазвичай, роботодавці в курсі як це все робиться, бо вони часто це надають. Бувають просто випадки, що ставлять умови - відпрацювати, наприклад 6 чи 12 міс, а тоді вони нададуть. Тут від компанії залежить. Мені дали на 2 тиждень роботи все.
Щодо того чи має бути роботодавець у спец реєстрі, то для цього стріму - ні, то для Атлантичної програми має бути designated.
Я працювала як ФОП в Україні. Для підтвердження досвіду надавала такі документи :
-референс, трохи з ним помучилась, бо не дуже хотіли писати, те що мені потрібно згідно вимог.
- виписку від компанії, про щомісячні нарахування мені. Називалось - Акт звірки.
"Акт звірки розрахунків
Ми, що підписалися нижче, представник ТОВ "...ГРУП", та ФОП ... Алла ..., склали цей
акт про таке:
1. Сторони учинили звірку розрахунків за період з 01.08.2021 по 31.08.2022, у гривнях:
І далі табличка нарахувань по місячно.
Внизу дата і підпис, печатка
- виписку з мого рахунку підприємця.
-F1401803 – Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.
Замовляла онлайн.
Я все робила сама без консультанта. Якщо є якісь питання, то пишіть.
www.welcomenb.ca/content/wel-bien/en/immigrating/content/HowToImmigrate/NBProvincialNomineeProgram.html