(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знайомим цей сервіс повертав гроші які списав недобросовісний прокатчик (африканська країна). В саму сервісі сумнівів немає. Але цікаво які можуть бути нюанси саме в випадку Канади. Звичайно, проблем і нервів буде більше порівняно зі страховкою Turo де тебе нічого не хвилює, але 2к ти всеодно віддаєш.
-
З задоволенням взяв би той же Communauto але в них максимум седани) На 6 людей крім Turo інший опцій не бачу.
-
Я брав в банку драфт чек на дилера з потрібною сумою, потім дилер привіз машину віддав мені Біл оф сейл я йому чек і все, потім я пішов з Біл оф сейл в реджістрі і поставив машину на облік
-
У всіх великих ренталів є мінівени
-
Можете надіслати свої пропозиції: Rajan Sawhney Minister of Trade, Immigration and Multiculturalism [email protected] Jackie Armstrong Homeniuk Parliamentary Secretary for Ukrainian Refugee Settlement [email protected]
-
В мене roborock s5 max вже досить стара модель і запам‘ятовує поверхи, правда буває не може сам розпізнати на якому він і починає перебудовувати карту, і так - це набагато довше
-
Але все одно взяв ще один щоб не носити, але більше через те що другий вже з самоочисткою, так як з собакою дуже багато шерсті і часто треба було роборок чистити
-
Привіт, можна назву закладів?
-
В рабочем чатике обсуждают, что учёба в Канаде с людьми делает )
-
Алгоритм Twitter маркирует публикации связанные с Украиной как дезинформация, снижая их охват Это заметили пользователи соцсети после того, как Twitter обнародовала часть исходного кода. В частности, посты по теме UkraineCrisisTopic («Украинский кризис») обозначаются так называемыми «маркерами безопасности» и становятся рядом с постами, где замечена травля, фейки, контент для взрослых, нарушение авторского права. Снижение рейтинга также заметила платформа UNITED24.media, созданная для привлечения благотворительной поддержки к Украине: «Ничего страшного, просто посты о подвергшейся вторжению стране, где люди продолжают ежедневно бороться за свою жизнь (понижаются в рейтинге — ред)… интересно, кому это выгодно». Инсайдер UA | Подписаться
-
🤬Twitter зняв обмеження на облікові записи пов’язані з російською владою, які були застосовані у квітні минулого року після повномасштабного вторгнення рф — The Telegraph. Мова йоде про акаунти путіна, МЗС рф і їхнього посольства у Британії. Бавовна TБ 🇺🇦 ← Приєднатись | Запропонувати новину