(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не пам'ятаю точно, шось біля 9 кад за 2х500г
-
Такий? В костко дешевше
-
Посоветуйте пожалуйста магаз, где корм заказывать по норм ценам в Онтарио(Торонто)?
-
Розглянь ще варіант financing, частину кешу можна направити на downpayment, а частину залишити як фінансову подушку. Так буде ~10% в рік за financing, але взамін можна отримату душевний спокій, що якщо layoff, то є гроші на рент на декілька місяців поки будеш шукати нову роботу. Звісно можна і продати авто у випадку layoff, але це ще більше вплине на душевний став після layoff.
-
Привіт. Можливо хтось знає. Законно взагалі водити авто в Україні з канадським посвідченням?
-
І коли переношу на інший поверх ставлю в те саме місце щоразу
-
Колись в апці була можливість перемикати карти, а зараз я «перемикаю» через іконку редагування і перебудови рідше бувають
-
При виборі кріплення звертайте увагу на розмір колес і спосіб фіксування за раму чи колеса конкретного велосипеда, в мене було Thule але мій байк фіксувався «з бубном» )
-
made in ruzzia?
-
у квебеці дешевше за все вийшов Волмарт, якщо вам не потрібен якийсь спеціальний корм Подивіться на сайті, може у вас теж так
-
слухай, я в ітозі поставила кріплення(hitch) для фаркопу, але без підводу електрики Саму залізяку я купила в ю-хауле, і встановити вони могли теж там, але в мене виявилось щось там з отворами під болти, тому я ставила в офіціалів, на своєму сервисі Тобто там просто залізний бампер з диркою, для причепа він не підійде, але для велосипедів цілком ок У нас зараз Туле на два велосипеди, отакий: www.amazon.ca/Thule-9034XTR-T2-Pro-XTR/dp/B08R7RP4LW?th=1 і ще є ноунейм за 160 баксів на три кріплення, я його купила там де і хітч, він трохи хліпкіший і не такий зручний, але загалом роботу свою робить, ми позаминулого літа ним користувалися Якщо ти є в канадському авточаті, пошукай там по слову hitch, це мене там навчили. Як на мене варік “поставити залізяку” краще ніж ліпити на кришу і на задне скло