(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
made in ruzzia?
-
у квебеці дешевше за все вийшов Волмарт, якщо вам не потрібен якийсь спеціальний корм Подивіться на сайті, може у вас теж так
-
слухай, я в ітозі поставила кріплення(hitch) для фаркопу, але без підводу електрики Саму залізяку я купила в ю-хауле, і встановити вони могли теж там, але в мене виявилось щось там з отворами під болти, тому я ставила в офіціалів, на своєму сервисі Тобто там просто залізний бампер з диркою, для причепа він не підійде, але для велосипедів цілком ок У нас зараз Туле на два велосипеди, отакий: www.amazon.ca/Thule-9034XTR-T2-Pro-XTR/dp/B08R7RP4LW?th=1 і ще є ноунейм за 160 баксів на три кріплення, я його купила там де і хітч, він трохи хліпкіший і не такий зручний, але загалом роботу свою робить, ми позаминулого літа ним користувалися Якщо ти є в канадському авточаті, пошукай там по слову hitch, це мене там навчили. Як на мене варік “поставити залізяку” краще ніж ліпити на кришу і на задне скло
-
Дякую 👍
-
Дякую, треба для кошенятка, в волмарті дивився , щось там не було те що мені треба
-
так нема, я ж тобі про що і кажу. У мене теж не було Його можна поставити, але там є варіанти з підводом електрики і без Я робила в Києві з електрикою, це дорожче набагато, а тут просто залізяку на болти
-
була, зараз немає
-
ну дивись, я ставила в офіціальному центрі хонди і вони сказали що це ок тема. Можеш піти у своїх попитати. Ти ж не сам його туди накручуєш(хоча гігачади з чатіку казали що можно і самому)
-
подивись варік з установкою фаркопу, там на 1 день справ
-
там ще є варіант кріпленя на задню кришку багажника, але мені воно щось не викликало довіри, + я чула що може деформувати ті двері. На кришу у нас теж були на попередній машині, дуже незручно ставити наверх якщо ти не високий кремезний хлоп. + руль вічно в гівні, то мошки то ще якась пакость