(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я именно для того чтобы код писать юзаю вс код на локальном компьютере, а потом уже на сервере гит пул делаю. Если на самом сервере так делать, то задержка заметна и мешает, ну и она у меня побольше, потому что сервер далеко довольно от меня физически
-
Мені достатньо 13ʼ, менеджер та піри задоволені. Працюю платформ інженером. Все одно очі на чомусь одному фокусуються, то легше переключати вікна ніж водити оком по купі площі. Імхо
-
Я бачу відкинувшись
-
Я так понимаю, в автосалоне на б/у файненсинг порядка 10%, на новые популярные(дешевые) будет в 2 раза меньше. А если дают, 0-2%, то это явно на премиум оверпрайс, который ньюкамеру скорее всего не актуален. Так что мне выглядит покупка за кеш привлекательной.
-
Ну мова ж про роботу з Канади, тут біля 10мс затримка
-
P.S. Також, бажано писати місце проведення. Наразі я ще не була в кав‘ярнях Калгарі. Але з пошуку бачу цю не погану кав‘ярню. Тож, буду рада бачити 16 квітня об 11:00 в il caffe coffee roasters maps.app.goo.gl/RVFdGxkAMRcu4o3m8?g_st=ic
-
Я раніше сидів за купою моніторів, а потів почав прибирати то без чого можна нормально працювати.
-
Я вище наводив примірник просто великого бюджетного сараю під 1%
-
Атлас для свого сегменту бюджетний, не так і багато варіантів дешевше. Ти ж не будеш яріс порівнювати з медіум сувом?
-
Во 28 х2 Моника Макбук вроде 16 28 х3 для домашнего пк За много лет работы минимум с 2мя мониками уже не представляю как за одним работать, продуктивность сильно падает
-
Для роботи- так