(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можливо то дивне питання, але хтось знає як писати красиву логічну документацію, особливо ідеї проектів? Може курс який є, чи просто поради?🙏
-
GPT?
-
Хм, хотелось бы самой научиться. И для GPT тоже надо точно поставить задачу
-
А хтось автопідбір замовлял в онтарио чи квебеці?
-
В вас є документи ж про то, шо ви їх заробили? І ви недавно приїхали, так? Тоді ясно, шо краще завести по білому переказом на рахунок в банку. Будуть офіційні гроші, можна використати на давнпеймент, чи інвестувати, чи шо. Пільг якихось вам може не дістатися вам, але не думаю, шо ІТшник від того засумує. Тут вигідно мати все офіційно, якшо захочете тут лишатися і робити дорогі покупки. А ті всі картки... Шо ви потім з тими грошима будете робити?
-
Це має практичний зміст до дорогих авто
-
А, я думав, шо ви за заощадження питаєте..
-
Ті що заробив до Канади вже сюди попереводив
-
Так гроші і так і так білі і офіційні і будуть декларуватися в Канаді
-
Подтверждаю что нельзя блендерить картошку. Вышло похоже на пюре из пакета, но никак не домашняя консистенция
-
У кого-то есть 4х дневная рабочая неделя? 🤔
-
Недавно обговорювали в сусідньому топіку, є фірми, які таки кличуть в офіс, хоча би на гібрид. Але серед знайомих 4 фірми закрили офіси для економії, п'ята зменшила площу оренди. Тому не капєц критично жити біля роботи, але якшо є можливість, то добре. Ну і якшо прям поселитися біля офісів, то можете зекономити на витратах на авто, головне, шоб решту умов було) (типу майданчиків для дітей, чи шо кому)
-
bit quill в BC
-
Дорогі це від якого прайсу?
-
Мені допомогла знайти роботу Karlee Pafford www.linkedin.com/in/karlee-pafford
-
Вы можете вроде в скайпе купить номер, раньше точно такое было!
-
мерзко
-
суфленое пюре, отвратительно
-
буде как суфле
-
Привіт! Хтось щось розкаже про Toronto School of Management?
23 Jan 2023, 01:02
218860/639210
2 minutes ago