(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну может у кого 4090 есть
-
Тут же всі програмісти, нє? Я того бота не знав, писав сам, трошки погрався з апі, зрозумів, що там дохло і за вечір накатав на селеніумі, типу руками тикаю. Виявилося той бот так само «руками тикає». Якщо не працює, можно поправити, руками ж завжди працює і це можна майже завжди земулювати.
-
Это если много траффика не потребляешь.
-
Я скоріше про життя в більш дешевих провінціях
-
Кілька основних показників: Balance - скільки ви винні банку Pending transactions - транзакції "в дорозі". Зазвичай кілька днів Credit limit - зрозуміло, ваш ліміт Credit available - скільки ще можна витратити. = Credit limit - balance - pending. Statement date - день підрахунків кожного місяця. Додаткові показники: Credit utilization - який відсоток кредиту використано. Рахується від Balance суми в Statement, тому на ту дату краще мати утилізацію 1-30%, краще десь 10% як радять. Це гарно впливатиме на Credit Score, але як він враховується не знає ніхто.
-
Сподіваюся це допомогло
-
А позицию тебе тогда откуда возьмут?)
-
Лет 10 назад читал западную книгу о цикле внедрения ERP. Там как раз описывается водопад вместе с документацией. Пресейлс, Кикоф митинг, Сбор требований, функциональный дизайн, технический дизайн, го-лайв. Если интересно, то я посмотрю название.
-
Fongo app
-
#вакансія Привет! понимаю что наверное не в этот чат, но может кому будет интересно! В связи с релокейтом в Канаду ищу для себя замену на Мальту. нужен Lead SDET или Lead AQA Java/JS стэк, Если кому интересен релокейт на Мальту(работа гибрид удаленка/офис) или есть заинтересованные знакомые пишите в ЛС за подробностями. еще буду благодарен если кто-то сможет меня зарефералить в Торонто на аналогичную позицию Lead SDET =)