(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ок, я в даунтауні Оттави, але навіть тут можу пішки пройти в 4 різні парки, вийти до цивілізації або відпочити на 2 ковзанках взимку чи 3 басейнах. І це все пішки
-
Тому що в даунтауні можна швидко змінити картинку - пройшов 10 хвилин і замість офісів набережна, або зовсім інші кафешки. Вибір. В сабурбії в тебе 1 ТЦ поряд, штук 5 кафе і пара парків. При чому навіть до цього 'багатства' треба їхати машиною.
-
Смотря кто что любит делать
-
На весь дт торонто 1 тц, до найбережної 10 хв тільки якщо ти от прямо там, інакше можна й годину йти. Кафешок дофіга, але їх і в нормальних скбурбах трохи більше за 5.
-
Якшо до того багатства треба їхати машиною - то то фігова субурбія, або ви погано дивилися, шо ви орендуєте. І до переїзду, і після в мене в пішій доступності кілька парків з дит майданчиками. До річки на вєліку 15-20хв. Але то реально виглядає оптимальним для сімей. Якшо вам 20-30 років і без дітей, то може центр і буде більш драйвовий. З дітьми - то інші пріоритети - парки, актівіті, сейфіті, відкриті простори, вічно шось нове. Нові кафешки - то не то, шо тре дитині
-
что тоже меня вполне устраивает
-
ну в худшем варианте он сказал, что дадут аероплан инфинит на 1.5к секьюрд
-
а у него показывается что я по ней должен 4к оплатить
-
там еще висит моя старая карта которая уже как месяц закрыта
-
и короче данные в бюро с задержкой, хотя он уверял что пулл три раза в месяц
-
4 и 4
-
откуда 8 хз
-
я ему говорю, что ну максимум может 4
-
Ха, амекс мне на одну карту сделал 3 запроса в 2 кредитных бюро 😂
-
я и не знал что у меня их было 8)))
-
Ну от мені на веліку взагалі не хочеться кататися по спільним смугам з автобусами. Маленькі вулички ще ок, але в центрі вони теж є. Пріоритет поки - парки де поменше дітей🤣 щоб не заважали прогулянці. Так дивно що в Канаді не можна купити каву прямо біля парку. Місцеві відповіли про ліцензії, але думаю проблема ц відсутності попиту. Всі приїхали машинами, полазили 'на природі ' та розбіглися знов по транспорту
-
или ты не мне?
-
это не привиледж
-
це тільки на канадські фулл-тайм позиції?
-
Прівіледж коштує грошей, так просто не дають
23 Jan 2023, 01:02
220651/634676
about a minute ago