(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Один из вариантов: если в Украине есть родственники, а ваша USD карта тут с вами, то подтвердив родственную связь в банке они смогут закинуть валюту напрямую на вашу валютную карту. Здесь в банкомате вчера снимал наличку USD с карты USD - потери 2% (берет укр банк) и ~3.5cad за транзакцию берет банкомат на этой стороне. Снимать вроде можно в пределах эквивалента 100к грн в день. До лимита вчера не добирал, чтобы это проверить, но он точно не 12500 грн в неделю, как для гривневых карт Второй вариант потихоньку платить тут с украинской карты в магазинах. Деньги быстро расходятся ) Вроде есть еще варинты типа крипты и т.д, но я с ними опыта не имею.
-
От я теж ще це думав, але буквально сьогодні говорив з сапортом привату і вони сказали що поповнювати може тільки власник Буду ще уточнювати Але так як ви розказували я впринципі і робив раніше Був ще період коли і цих 2% не було, то було ще краще знімати Кстаті в CIBC можна за раз вроді 4к зняти, бо бачив в чаті що хтось по 800 знімав Дякую
-
Оно невкусное
-
На кожній вакансії своя форма. Десь є опція де можна прикріпити ковер леттер, десь нема. Без нього теж запрошують, воно опціональне.
-
Ещё и на спикинге подошли и дали табличку спик софтли
-
Короче, по ощущениям ielts легче celpip Тот спелчек до одного места, я и так ок пишу) А вот дофига speaking and listening - беда Writing - такой же +-
-
[Costco] In Store Mac Mini M1 chip $499.97 YMMY forums.redflagdeals.com/viewtopic.php?t=2612918
-
Прикольно RBC нізчого заблокувало доступ в мобільний додаток, ресетнути пароль не можу, дзвоню оператору там кажуть вам заблокували доступ чому не знаємо ідіть в бранч :)
-
Скрытая реклама тг канала))