(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми перевіряли наш профіль з консультантом і були схожі питання, тому можу розказати як ми робили, але це на ваш розсуд: 1. Я грузила всі ( у мене був бакалавр + коледж). Так, консультант порадив додати IELTS після дипломів. 2. Я додавала, але консультант сказав що це не обов‘язково. 3. Я додала інфу з канадського рахунку тільки. По нашій програмі це взагалі необов‘язково, але провсяк випадок вирішила додати. Я так розумію що там зазвичай головне суму просто мінімальну для переїзду показувати. Якщо вона на одному рахунку, то напевно вистачить одного. 4. Так, ми окремими листами додавали. 5. Так, якщо ви подаєтесь з Канади і вашому медогляду меньше ніж 5 років.
-
Дуже вам дякую!
-
Го, глянь плиз
-
РЕПОСТ ========= В Альберті українці отримають можливість поміняти посвідчення водія на канадське. З 18 квітня, терміном на один рік уряд Альберти заснував тимчасову річну програму обміну прав водія для всіх власників прав водія української категорії B (легкові автомобілі) або BE (легкові автомобілі з причепом). Реалізація річної програми обміну прав водія в Альберті дозволить більшій кількості евакуйованих з України отримати свої права, щоб допомогти їм знайти гідну роботу та піклуватися про свої сім'ї. Короткі факти До Альберта прибули понад 28 000 евакуйованих українців. У 2022 році 2590 евакуйованих з України отримали права водія Альберти п'ятого класу. Цього року близько 2300 евакуйованих з України отримали права водія Альберти п'ятого класу. Програма обміну заощадить евакуйованим з України приблизно 200 доларів на складання тесту знань та тесту водіння. www.alberta.ca/release.cfm?xID=869480BFBCB08-C130-F837-2B8A3E0D31FB9DFB
-
Но приятно
-
Не о чем
-
Там есть рефка на открытие аккаунта, дают по 50$ обоим, но то такое
-
Декілька разів. Потім перше попередження, потім суспеншен
-
В BC если я правильно помню тоже нельзя без экзамена.