(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
З меблями, домашнім кінотеатром і тд і тп
-
Тут навпаки, висотна забудова переважно дт і околиці, а далі зручна 2-3 поверхова забудова
-
Тут різні райони є, в тому ж Park ловити нічого, крім будинків і нічого немає (парк непоганий є), але більшість з тих, де проходили мимо все ок з кафе, парками, залами і т д
-
Таке не шукали)
-
Жили перший місяць відносно поруч, згідний, загалом зручний район
-
Так Лонгю не Монреаль :) Ошлага, судячи по реддіті, останні роки дуже змінилась. Пару раз там були (не вночі правда, але під вечір) - візуально нічого кріпового. Але нудний район.
-
И Испанию...
-
Люди, які не пожили в стрьомних районах, будуть тобі розказувати, ніби в Монреалі всюди безпечно. Я повірив таким людям і взяв на перший місяць найдешевший Airbnb на другому березі від офісу в Longueuil. Моя жінка вечорами боялася гуляти, бо то точок якийсь в під кайфом, то якийсь драгділер має точку і реально стрьомні тіпи крутяться там, то sex workers. То всьо вилазить ввечері на вулицю. А коли юзери з того чату катаються там вдень - то непоганий район на вигляд, є новенькі будинки. Так само не рекомендую Монреаль Норд і Хошелага. Взагалі в Монреалі не мало криміналу. Коли з України я питав де безпечного, то місцеві відповіли, шо безпечно в малих селах поза островом. Думав шо за фігню вони пишуть. А зрозумів, шо вони були праві, поживних вже на місці трохи
-
Імхо, треба вживу ходити.