(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
И Испанию...
-
Люди, які не пожили в стрьомних районах, будуть тобі розказувати, ніби в Монреалі всюди безпечно. Я повірив таким людям і взяв на перший місяць найдешевший Airbnb на другому березі від офісу в Longueuil. Моя жінка вечорами боялася гуляти, бо то точок якийсь в під кайфом, то якийсь драгділер має точку і реально стрьомні тіпи крутяться там, то sex workers. То всьо вилазить ввечері на вулицю. А коли юзери з того чату катаються там вдень - то непоганий район на вигляд, є новенькі будинки. Так само не рекомендую Монреаль Норд і Хошелага. Взагалі в Монреалі не мало криміналу. Коли з України я питав де безпечного, то місцеві відповіли, шо безпечно в малих селах поза островом. Думав шо за фігню вони пишуть. А зрозумів, шо вони були праві, поживних вже на місці трохи
-
Імхо, треба вживу ходити.
-
Якщо район Griffintown, то +/- 2000, далі від центру думаю дешевше буде
-
Ще класний район nouns island, але там з транспортом не так добре
-
А ще буде колись такий івент? Чи може записи є?
-
Ми сюди у Волмарт їздимо, не знаю чи можна цьому показнику довіряти, але він там самий адекватний з усіх де ми буди, в публіка в ньому зазвичай приємна. Будинки поряд теж гарно виглядають, район в цілому гарне враження склав.
-
О, це топове місце, але нажаль там багато китайців-лендлордів, які своїм здають, нам відмовили на користь китайської сімʼї