(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
t.me/nulp_help
-
Але треба досвічені, бо теорії недостатньо
-
Дякую залишила там на всяк випадок..
-
Phd з України ок буде?
-
Але пишут ніби курсач решать, але шукаємо професійного математика який вирішував бізнес задачі. Бо реально на універі математика не закінчується
-
1. открыть кредитку у какого-то амекса и залутать бонусы 2. открыть просто кросс бордер аккаунту у биг 5 3. открыть канадскую карточку типа скошиа + амекс где нет конвершн фи 4. забить хер и платить канадской, тогда будет + 2.5% сверху за все юсд транзакции
-
А є такий досвід побудови моделей реального світу? Можемо обсудити
-
Гайз а підкажіть-но чоловікові треба буде поїхати в Штати, як найкраще заменеджити витрати там? Треба подати на USD кредитку в своєму банку, чи платити своєю у кадах і не паритись? Не те що він планує мега-витрати, але я зовсім не знаю як це все працює у разі канадських карток в Україні в нас були юсд карти але вони вже протухли
-
скошиа + амекс > Only the exchange rate applies там правда напевно доволі хуйовий курс але напевно це найшвидше буде, я чула амекс довго апрувить
-
от 4 як раз я хочу уникнути але мені здається нам зараз амекс ніфіга не апрувне тому що в липні перміти закінчуються, а ми переподамо тільки у червні, а летіти в травні йому напевно 3 буде найпростіше Дякую Жень
-
да, як раз на неї дивлюсь, одна з цих у нього просто ак в скошії є вже, то має бути простіше, а hsbc це новий акаунт заводити
-
Є скошіа visa паспорт, hsbc world elite - теж no fee. Hsbc виглядає норм, але я так і не отримав її, в п’ятницю піду в бранч розбиратись. Scotia Visa passport має бути простіша в отриманні
-
Блін я подумала це бізнес кейс 😂😂 вже хотіла розпитати чим торгуєте та всякі такі деталі ахахахаххахах